Latest advancements: mixer technology for bread-making machines

Lunadei, Loredana (2007). Latest advancements: mixer technology for bread-making machines. "Italian food materials & machinery" (n. 2); pp. 46-49. ISSN 1970-9684.

Descripción

Título: Latest advancements: mixer technology for bread-making machines
Autor/es:
  • Lunadei, Loredana
Tipo de Documento: Artículo
Título de Revista/Publicación: Italian food materials & machinery
Fecha: Abril 2007
Materias:
Escuela: E.T.S.I. Agrónomos (UPM) [antigua denominación]
Departamento: Otro
Licencias Creative Commons: Reconocimiento - Sin obra derivada - No comercial

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Resumen

Conventional mixers used in industrial breadmaking are frequently flanked by plants offering latest useful functions for the production of wellhydrated dough with a homogeneous texture

Más información

ID de Registro: 10119
Identificador DC: http://oa.upm.es/10119/
Identificador OAI: oai:oa.upm.es:10119
URL Oficial: http://air.unimi.it/handle/2434/49367
Depositado por: Memoria Investigacion
Depositado el: 23 Ene 2012 12:43
Ultima Modificación: 20 Abr 2016 18:22
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