Maduración de las uvas: Cambios fundamentales

Lissarrague Garcia-Gutierrez, Jose Ramon (2011). Maduración de las uvas: Cambios fundamentales. "Mercados del vino y la distribución" (n. 69); p. 36.

Description

Title: Maduración de las uvas: Cambios fundamentales
Author/s:
  • Lissarrague Garcia-Gutierrez, Jose Ramon
Item Type: Article
Título de Revista/Publicación: Mercados del vino y la distribución
Date: October 2011
Subjects:
Faculty: E.T.S.I. Agrónomos (UPM) [antigua denominación]
Department: Producción Vegetal: Fitotecnia [hasta 2014]
Creative Commons Licenses: Recognition - No derivative works - Non commercial

Full text

[img]
Preview
PDF - Requires a PDF viewer, such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
Download (155kB) | Preview

Abstract

Durante la maduración, las uvas sufren cambios biológicos muy importantes que dan lugar a modificaciones físicas y químicas de su composición.

More information

Item ID: 11324
DC Identifier: http://oa.upm.es/11324/
OAI Identifier: oai:oa.upm.es:11324
Official URL: http://www.mercadosdelvino.es/
Deposited by: Memoria Investigacion
Deposited on: 27 Jul 2012 10:52
Last Modified: 20 Apr 2016 19:26
  • Logo InvestigaM (UPM)
  • Logo GEOUP4
  • Logo Open Access
  • Open Access
  • Logo Sherpa/Romeo
    Check whether the anglo-saxon journal in which you have published an article allows you to also publish it under open access.
  • Logo Dulcinea
    Check whether the spanish journal in which you have published an article allows you to also publish it under open access.
  • Logo de Recolecta
  • Logo del Observatorio I+D+i UPM
  • Logo de OpenCourseWare UPM