Firmeza de la fruta: determinación por métodos no destructivos

Diezma Iglesias, Belen and Marañón, Álvaro and Ruiz-Altisent, Margarita and Flores, Luis and Díez, Julio (2001). Firmeza de la fruta: determinación por métodos no destructivos. "Horticultura" (n. 154); pp. 62-68. ISSN 1221-6135.

Description

Title: Firmeza de la fruta: determinación por métodos no destructivos
Author/s:
  • Diezma Iglesias, Belen
  • Marañón, Álvaro
  • Ruiz-Altisent, Margarita
  • Flores, Luis
  • Díez, Julio
Item Type: Article
Título de Revista/Publicación: Horticultura
Date: 2001
ISSN: 1221-6135
Subjects:
Faculty: E.T.S.I. Agrónomos (UPM) [antigua denominación]
Department: Ingeniería Rural [hasta 2014]
UPM's Research Group: Técnicas Avanzadas en Agroalimentación LPF-TAGRALIA
Creative Commons Licenses: Recognition - No derivative works - Non commercial

Full text

[img] PDF - Users in campus UPM only - Requires a PDF viewer, such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
Download (254kB)

Abstract

En este artículo se presentan los sensores de aceleración e impactadores que permiten determinar parámetros físicos vincudalos con la calidad de la fruta.

More information

Item ID: 11928
DC Identifier: http://oa.upm.es/11928/
OAI Identifier: oai:oa.upm.es:11928
Deposited by: Memoria Investigacion
Deposited on: 25 Sep 2012 07:28
Last Modified: 03 Nov 2016 17:10
  • Logo InvestigaM (UPM)
  • Logo GEOUP4
  • Logo Open Access
  • Open Access
  • Logo Sherpa/Romeo
    Check whether the anglo-saxon journal in which you have published an article allows you to also publish it under open access.
  • Logo Dulcinea
    Check whether the spanish journal in which you have published an article allows you to also publish it under open access.
  • Logo de Recolecta
  • Logo del Observatorio I+D+i UPM
  • Logo de OpenCourseWare UPM