Effect of wheat inclusion and xylanase supplementation of the diet on intestinal enzyme activity, nutrient retention and performance in laying hen from 25 to 47 wks of age

Mirzaie, S.; Zaghari, M.; Aminzadeh, S.; Shivazad, M.; Perez Serrano, Martina y Gonzalez Mateos, Gonzalo (2011). Effect of wheat inclusion and xylanase supplementation of the diet on intestinal enzyme activity, nutrient retention and performance in laying hen from 25 to 47 wks of age. En: "100 th Annual Meeting Poultry Science Association", 16/07/2011 - 19/07/2011, St. Louis, EEUU.

Descripción

Título: Effect of wheat inclusion and xylanase supplementation of the diet on intestinal enzyme activity, nutrient retention and performance in laying hen from 25 to 47 wks of age
Autor/es:
  • Mirzaie, S.
  • Zaghari, M.
  • Aminzadeh, S.
  • Shivazad, M.
  • Perez Serrano, Martina
  • Gonzalez Mateos, Gonzalo
Tipo de Documento: Ponencia en Congreso o Jornada (Póster)
Título del Evento: 100 th Annual Meeting Poultry Science Association
Fechas del Evento: 16/07/2011 - 19/07/2011
Lugar del Evento: St. Louis, EEUU
Título del Libro: Proceedings of 100th Annual Meeting Poultry Science Association
Fecha: 2011
Volumen: 90, Su
Materias:
Escuela: E.T.S.I. Agrónomos (UPM) [antigua denominación]
Departamento: Producción Animal [hasta 2014]
Licencias Creative Commons: Reconocimiento - Sin obra derivada - No comercial

Texto completo

[img]
Vista Previa
PDF (Document Portable Format) - Se necesita un visor de ficheros PDF, como GSview, Xpdf o Adobe Acrobat Reader
Descargar (281kB) | Vista Previa

Resumen

A trial was conducted to examine the effects of increasing levels of wheat in the diet and xylanase (ES) supplementation on nitrogen and ether extract retention, pH of the GIT, productive performance from 25 to 47 wks of age, and enzyme activity at the small intestine level. The basal diets (from 25 to 33 wks and from 33 to 47 wks) consisted of soybean meal and corn, and the wheat was introduced in the experimental diets at expenses of corn, primarily.

Más información

ID de Registro: 12579
Identificador DC: http://oa.upm.es/12579/
Identificador OAI: oai:oa.upm.es:12579
URL Oficial: http://poultryscience.org/psa11/
Depositado por: Memoria Investigacion
Depositado el: 05 Sep 2012 09:54
Ultima Modificación: 21 Abr 2016 11:51
  • Open Access
  • Open Access
  • Sherpa-Romeo
    Compruebe si la revista anglosajona en la que ha publicado un artículo permite también su publicación en abierto.
  • Dulcinea
    Compruebe si la revista española en la que ha publicado un artículo permite también su publicación en abierto.
  • Recolecta
  • e-ciencia
  • Observatorio I+D+i UPM
  • OpenCourseWare UPM