Effects of the main cereal and type of fat of the diet on productive performance and egg quality of brown egg laying hens from twenty two to fifty four weeks of age

Perez-Bonilla, A.; Frikha, M.; Jabbour, C.; Mirzaie, S.; Irandoust, H.; Garcia Alonso, Javier y Gonzalez Mateos, Gonzalo (2011). Effects of the main cereal and type of fat of the diet on productive performance and egg quality of brown egg laying hens from twenty two to fifty four weeks of age. En: "100 th Annual Meeting Poultry Science Association", 16/07/2011 - 19/07/2011, St. Louis, EEUU.

Descripción

Título: Effects of the main cereal and type of fat of the diet on productive performance and egg quality of brown egg laying hens from twenty two to fifty four weeks of age
Autor/es:
  • Perez-Bonilla, A.
  • Frikha, M.
  • Jabbour, C.
  • Mirzaie, S.
  • Irandoust, H.
  • Garcia Alonso, Javier
  • Gonzalez Mateos, Gonzalo
Tipo de Documento: Ponencia en Congreso o Jornada (Póster)
Título del Evento: 100 th Annual Meeting Poultry Science Association
Fechas del Evento: 16/07/2011 - 19/07/2011
Lugar del Evento: St. Louis, EEUU
Título del Libro: Proceedings of 100th Annual Meeting Poultry Science Association
Fecha: 2011
Volumen: 90, Su
Materias:
Escuela: E.T.S.I. Agrónomos (UPM) [antigua denominación]
Departamento: Producción Animal [hasta 2014]
Licencias Creative Commons: Reconocimiento - Sin obra derivada - No comercial

Texto completo

[img]
Vista Previa
PDF (Document Portable Format) - Se necesita un visor de ficheros PDF, como GSview, Xpdf o Adobe Acrobat Reader
Descargar (282kB) | Vista Previa

Resumen

The influence of the main cereal and supplemental fat of the diet on productive performance and egg quality was studied in 756 brown-egg laying hens from 22 to 54 weeks of age. The experiment was conducted as a completely randomized design with 9 treatments arranged factorially with 3 cereals (dented corn, soft wheat, and barley) and 3 types of fat [soy oil (SBO), acidulated soapstocks (AOS), and lard].

Más información

ID de Registro: 12587
Identificador DC: http://oa.upm.es/12587/
Identificador OAI: oai:oa.upm.es:12587
URL Oficial: http://poultryscience.org/psa11/
Depositado por: Memoria Investigacion
Depositado el: 05 Sep 2012 09:03
Ultima Modificación: 21 Abr 2016 11:51
  • Open Access
  • Open Access
  • Sherpa-Romeo
    Compruebe si la revista anglosajona en la que ha publicado un artículo permite también su publicación en abierto.
  • Dulcinea
    Compruebe si la revista española en la que ha publicado un artículo permite también su publicación en abierto.
  • Recolecta
  • e-ciencia
  • Observatorio I+D+i UPM
  • OpenCourseWare UPM