Growth response of broilers to lysine levels and hydrolyzed porcine digestive mucosa (Palbio) inclusion in diet from 1 to 21 d of age

Frikha, M.; Mirzaie, S.; Irandoust, H.; Mohiti-Asli, M.; Chetrit, C. y Gonzalez Mateos, Gonzalo (2011). Growth response of broilers to lysine levels and hydrolyzed porcine digestive mucosa (Palbio) inclusion in diet from 1 to 21 d of age. En: "100 th Annual Meeting Poultry Science Association", 10/07/2011 - 14/07/2011, St. Louis, EEUU.

Descripción

Título: Growth response of broilers to lysine levels and hydrolyzed porcine digestive mucosa (Palbio) inclusion in diet from 1 to 21 d of age
Autor/es:
  • Frikha, M.
  • Mirzaie, S.
  • Irandoust, H.
  • Mohiti-Asli, M.
  • Chetrit, C.
  • Gonzalez Mateos, Gonzalo
Tipo de Documento: Ponencia en Congreso o Jornada (Póster)
Título del Evento: 100 th Annual Meeting Poultry Science Association
Fechas del Evento: 10/07/2011 - 14/07/2011
Lugar del Evento: St. Louis, EEUU
Título del Libro: Proceedings of 100 th Annual Meeting Poultry Science Association
Fecha: 2011
Volumen: 90, Su
Materias:
Escuela: E.T.S.I. Agrónomos (UPM) [antigua denominación]
Departamento: Producción Animal [hasta 2014]
Licencias Creative Commons: Reconocimiento - Sin obra derivada - No comercial

Texto completo

[img]
Vista Previa
PDF (Document Portable Format) - Se necesita un visor de ficheros PDF, como GSview, Xpdf o Adobe Acrobat Reader
Descargar (281kB) | Vista Previa

Resumen

Palbio (PAL, Palbio 50 RD, Bioibérica, Spain) is a protein concentrate based on hydrolyzed porcine digestive mucosa dried under a fluid bed system over a soybean carrier, currently used in piglet feeds. The digestibility of PAL is very high and the product may be an excellent source of protein for young chicks. An experiment was conducted with 1,280 straight-run one-d-old Ross 308 chicks to evaluate the growth response of broilers to dietary inclusion of PAL.

Más información

ID de Registro: 12590
Identificador DC: http://oa.upm.es/12590/
Identificador OAI: oai:oa.upm.es:12590
URL Oficial: http://poultryscience.org/contact.asp
Depositado por: Memoria Investigacion
Depositado el: 05 Sep 2012 08:02
Ultima Modificación: 21 Abr 2016 11:52
  • Open Access
  • Open Access
  • Sherpa-Romeo
    Compruebe si la revista anglosajona en la que ha publicado un artículo permite también su publicación en abierto.
  • Dulcinea
    Compruebe si la revista española en la que ha publicado un artículo permite también su publicación en abierto.
  • Recolecta
  • e-ciencia
  • Observatorio I+D+i UPM
  • OpenCourseWare UPM