Relations between resistance of fruit and skin characteristics in tomato varieties.

Ruiz-Altisent, Margarita y Gil Sierra, Jacinto (1979). Relations between resistance of fruit and skin characteristics in tomato varieties.. En: "1979 Summer Meeting of ASAE and CSAE", June 24-27 1979, Winnipeg (Canadá).

Descripción

Título: Relations between resistance of fruit and skin characteristics in tomato varieties.
Autor/es:
  • Ruiz-Altisent, Margarita
  • Gil Sierra, Jacinto
Tipo de Documento: Ponencia en Congreso o Jornada (Artículo)
Título del Evento: 1979 Summer Meeting of ASAE and CSAE
Fechas del Evento: June 24-27 1979
Lugar del Evento: Winnipeg (Canadá)
Título del Libro: 1979 Summer Meeting of ASAE and CSAE
Fecha: 24 Junio 1979
Materias:
Escuela: E.T.S.I. Agrónomos (UPM) [antigua denominación]
Departamento: Ingeniería Rural [hasta 2014]
Grupo Investigación UPM: LPF-TAGRALIA
Licencias Creative Commons: Ninguna

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Resumen

Varietal differences in physical properties of processing tomato fruits related with resistance are determined. Mean values of skin resistance and firmness are highly correlated with rupture of the fruits by quasi-static compression and by impact. Skin resistance is dependent on the features of the epidermis, studied microscopically.

Más información

ID de Registro: 21531
Identificador DC: http://oa.upm.es/21531/
Identificador OAI: oai:oa.upm.es:21531
Depositado por: Servicio Biblioteca Universitaria
Depositado el: 07 Nov 2013 11:05
Ultima Modificación: 21 Abr 2016 12:10
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