Influencia del agua en la calidad del aceite

Gómez-del-Campo, Maria (2013). Influencia del agua en la calidad del aceite. In: "Jornada formativa QvExtra", 3 diciembre de 2013, Tabernas, Almería.

Description

Title: Influencia del agua en la calidad del aceite
Author/s:
  • Gómez-del-Campo, Maria
Item Type: Presentation at Congress or Conference (Speech)
Event Title: Jornada formativa QvExtra
Event Dates: 3 diciembre de 2013
Event Location: Tabernas, Almería
Title of Book: Influencia del agua en la calidad del aceite
Date: 3 December 2013
Subjects:
Faculty: E.U.I.T. Agrícolas (UPM)
Department: Producción Vegetal: Fitotecnia [hasta 2014]
Creative Commons Licenses: Recognition - No derivative works - Non commercial

Full text

[img]
Preview
PDF - Requires a PDF viewer, such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
Download (2MB) | Preview

Abstract

En esta charla se fueron describiendo los diferentes efectos que se producen en la calidad del aceite, segun el manejo del riego. Posteriormente se fue profundizando en el origen de esa modificacion.

More information

Item ID: 21876
DC Identifier: http://oa.upm.es/21876/
OAI Identifier: oai:oa.upm.es:21876
Deposited by: PTU M Gomez del Campo
Deposited on: 05 Dec 2013 14:59
Last Modified: 21 Apr 2016 12:41
  • Logo InvestigaM (UPM)
  • Logo GEOUP4
  • Logo Open Access
  • Open Access
  • Logo Sherpa/Romeo
    Check whether the anglo-saxon journal in which you have published an article allows you to also publish it under open access.
  • Logo Dulcinea
    Check whether the spanish journal in which you have published an article allows you to also publish it under open access.
  • Logo de Recolecta
  • Logo del Observatorio I+D+i UPM
  • Logo de OpenCourseWare UPM