Influence of crude protein content, ingredient complexity, feed form, and duration of feeding of the phase I diets on productive performance and nutrient digestibility of Iberian pigs.

Díaz Berrocoso, Julio Francisco; Saldaña, B.; Perez Serrano, Martina; Cámara García, Lourdes; Ibañez, M.A. y Gonzalez Mateos, Gonzalo (2013). Influence of crude protein content, ingredient complexity, feed form, and duration of feeding of the phase I diets on productive performance and nutrient digestibility of Iberian pigs.. "Journal of Animal Science", v. 91 (n. 3); pp. 1237-1246. ISSN 0021-8812. https://doi.org/10.2527/jas.2012-5448.

Descripción

Título: Influence of crude protein content, ingredient complexity, feed form, and duration of feeding of the phase I diets on productive performance and nutrient digestibility of Iberian pigs.
Autor/es:
  • Díaz Berrocoso, Julio Francisco
  • Saldaña, B.
  • Perez Serrano, Martina
  • Cámara García, Lourdes
  • Ibañez, M.A.
  • Gonzalez Mateos, Gonzalo
Tipo de Documento: Artículo
Título de Revista/Publicación: Journal of Animal Science
Fecha: Marzo 2013
Volumen: 91
Materias:
Escuela: E.T.S.I. Agrónomos (UPM) [antigua denominación]
Departamento: Producción Animal [hasta 2014]
Licencias Creative Commons: Reconocimiento - Sin obra derivada - No comercial

Texto completo

[img]
Vista Previa
PDF (Document Portable Format) - Se necesita un visor de ficheros PDF, como GSview, Xpdf o Adobe Acrobat Reader
Descargar (763kB)

Resumen

The influence of CP content and ingredient complexity, feed form, and duration of feeding of the Phase I diets on growth performance and total tract apparent digestibility -TTAD- of energy and nutrients was studied in Iberian pigs weaned at 28 d of age. There were 12 dietary treatments with 2 type of feeds -high-quality, HQ; and low-quality, LQ-, 2 feed forms -pellets vs. mash-, and 3 durations -7, 14, and 21 d- of supply of the Phase I diets.

Más información

ID de Registro: 26242
Identificador DC: http://oa.upm.es/26242/
Identificador OAI: oai:oa.upm.es:26242
Identificador DOI: 10.2527/jas.2012-5448
URL Oficial: http://www.journalofanimalscience.org/content/91/3/1237.full?sid=4a65b27b-b128-40d8-bbab-54b38c9f4ae3
Depositado por: Memoria Investigacion
Depositado el: 24 Jun 2014 17:48
Ultima Modificación: 22 Sep 2014 11:40
  • Open Access
  • Open Access
  • Sherpa-Romeo
    Compruebe si la revista anglosajona en la que ha publicado un artículo permite también su publicación en abierto.
  • Dulcinea
    Compruebe si la revista española en la que ha publicado un artículo permite también su publicación en abierto.
  • Recolecta
  • e-ciencia
  • Observatorio I+D+i UPM
  • OpenCourseWare UPM