Influencia de las harinas especiales en la calidad del pan de molde: evaluación instrumental.

Gavilán, Mónica Josefina and Chaya Romero, Carolina and Rodríguez Badiola, Guillermo and Callejo González, Maria Jesús (2008). Influencia de las harinas especiales en la calidad del pan de molde: evaluación instrumental.. "Alimentaria" (n. 390); pp. 95-97. ISSN 0300-5755.

Description

Title: Influencia de las harinas especiales en la calidad del pan de molde: evaluación instrumental.
Author/s:
  • Gavilán, Mónica Josefina
  • Chaya Romero, Carolina
  • Rodríguez Badiola, Guillermo
  • Callejo González, Maria Jesús
Item Type: Article
Título de Revista/Publicación: Alimentaria
Date: February 2008
ISSN: 0300-5755
Subjects:
Faculty: E.T.S.I. Agrónomos (UPM) [antigua denominación]
Department: Estadística y Métodos de Gestión en Agricultura [hasta 2014]
Creative Commons Licenses: Recognition - No derivative works - Non commercial

Full text

[img]
Preview
PDF - Requires a PDF viewer, such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
Download (228kB) | Preview

Abstract

El objetivo de este trabajo es evaluar la influencia del empleo de harina de maíz y harina de centeno sobre la calidad del pan de molde y su evolución durante la conservación.

More information

Item ID: 3052
DC Identifier: http://oa.upm.es/3052/
OAI Identifier: oai:oa.upm.es:3052
Official URL: http://www.revistaalimentaria.es/alimentaria/sec3.php?pageNum=2
Deposited by: Memoria Investigacion
Deposited on: 11 May 2010 08:29
Last Modified: 20 Apr 2016 12:37
  • Logo InvestigaM (UPM)
  • Logo GEOUP4
  • Logo Open Access
  • Open Access
  • Logo Sherpa/Romeo
    Check whether the anglo-saxon journal in which you have published an article allows you to also publish it under open access.
  • Logo Dulcinea
    Check whether the spanish journal in which you have published an article allows you to also publish it under open access.
  • Logo de Recolecta
  • Logo del Observatorio I+D+i UPM
  • Logo de OpenCourseWare UPM