Amino acid availability in ruminants of cereals and cereal co-products

Gonzalez Cano, Javier; Arroyo, J.M.; Guevara González, Jesús Alberto; Mohubi, Rabiaa; Piquer, Olga y Moya, Vicente Javier (2014). Amino acid availability in ruminants of cereals and cereal co-products. "Journal of the Science of Food And Agriculture", v. 94 (n. 12); pp. 2448-2455. ISSN 0022-5142. https://doi.org/10.1002/jsfa.6579.

Descripción

Título: Amino acid availability in ruminants of cereals and cereal co-products
Autor/es:
  • Gonzalez Cano, Javier
  • Arroyo, J.M.
  • Guevara González, Jesús Alberto
  • Mohubi, Rabiaa
  • Piquer, Olga
  • Moya, Vicente Javier
Tipo de Documento: Artículo
Título de Revista/Publicación: Journal of the Science of Food And Agriculture
Fecha: Septiembre 2014
Volumen: 94
Materias:
Escuela: E.T.S.I. Agrónomos (UPM) [antigua denominación]
Departamento: Producción Agraria
Licencias Creative Commons: Reconocimiento - Sin obra derivada - No comercial

Texto completo

[img]
Vista Previa
PDF (Document Portable Format) - Se necesita un visor de ficheros PDF, como GSview, Xpdf o Adobe Acrobat Reader
Descargar (4MB) | Vista Previa

Resumen

Microbial corrected in situ estimatesof the ruminal undegraded fraction (RU) and intestinal effectivedigestibility (IED) of amino acids (AA), except tryptophan, of rye, wheat and corn grains, wheat bran, wheat and barley distilled dried grains and corn gluten feed were measured on three rumen- and duodenum-cannulated wethers using 15N-labelling techniques and considering ruminal rates of particle comminution and outflow.

Más información

ID de Registro: 35762
Identificador DC: http://oa.upm.es/35762/
Identificador OAI: oai:oa.upm.es:35762
Identificador DOI: 10.1002/jsfa.6579
URL Oficial: http://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1002/jsfa.6579/abstract
Depositado por: Memoria Investigacion
Depositado el: 01 Jul 2015 16:02
Ultima Modificación: 30 Sep 2015 22:56
  • Open Access
  • Open Access
  • Sherpa-Romeo
    Compruebe si la revista anglosajona en la que ha publicado un artículo permite también su publicación en abierto.
  • Dulcinea
    Compruebe si la revista española en la que ha publicado un artículo permite también su publicación en abierto.
  • Recolecta
  • e-ciencia
  • Observatorio I+D+i UPM
  • OpenCourseWare UPM