Pulpa de aceituna en alimentación de porcino: valor nutricional rendimientos productivos

Ferrer, Pablo and Blas Beorlegui, Juan Carlos de and García Rebollar, Paloma and Calvet, Salvador and Rodríguez, C. and Piquer, Olga and Coma, J and Bonet, J. and Cerisuelo, A. (2017). Pulpa de aceituna en alimentación de porcino: valor nutricional rendimientos productivos. In: "ITEA, XVII Jornadas sobre Producción Animal", 30/05/2017-31/05/2017, Zaragoza. ISBN 9788469730652. p. 3.

Description

Title: Pulpa de aceituna en alimentación de porcino: valor nutricional rendimientos productivos
Author/s:
  • Ferrer, Pablo
  • Blas Beorlegui, Juan Carlos de
  • García Rebollar, Paloma
  • Calvet, Salvador
  • Rodríguez, C.
  • Piquer, Olga
  • Coma, J
  • Bonet, J.
  • Cerisuelo, A.
Item Type: Presentation at Congress or Conference (Article)
Event Title: ITEA, XVII Jornadas sobre Producción Animal
Event Dates: 30/05/2017-31/05/2017
Event Location: Zaragoza
Title of Book: AIDA-ITEA, XVII Jornadas sobre Producción Animal. Comunicaciones
Date: 2017
ISBN: 9788469730652
Subjects:
Faculty: E.T.S. de Ingeniería Agronómica, Alimentaria y de Biosistemas (UPM)
Department: Producción Agraria
Creative Commons Licenses: Recognition - No derivative works - Non commercial

Full text

[img]
Preview
PDF - Requires a PDF viewer, such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
Download (197kB) | Preview

Abstract

El objetivo del presente trabajo es estudiar el valor nutricional de la pulpa de aceituna tamizada y parcialmente desengrasada en porcino y las consecuencias productivas de la inclusión de la pulpa parcialmente desengrasada en piensos comerciales.

More information

Item ID: 50827
DC Identifier: http://oa.upm.es/50827/
OAI Identifier: oai:oa.upm.es:50827
Official URL: http://www.aida-itea.org/index.php/jornadas/jornadas-2017
Deposited by: Memoria Investigacion
Deposited on: 28 May 2018 12:55
Last Modified: 29 May 2018 08:59
  • Logo InvestigaM (UPM)
  • Logo GEOUP4
  • Logo Open Access
  • Open Access
  • Logo Sherpa/Romeo
    Check whether the anglo-saxon journal in which you have published an article allows you to also publish it under open access.
  • Logo Dulcinea
    Check whether the spanish journal in which you have published an article allows you to also publish it under open access.
  • Logo de Recolecta
  • Logo del Observatorio I+D+i UPM
  • Logo de OpenCourseWare UPM