Control de la temperatura en el transporte de alimentos mediante sistemas RFID

Ruiz García, Luis and Barreiro Elorza, Pilar (2009). Control de la temperatura en el transporte de alimentos mediante sistemas RFID. "Frutura" ; pp. 1-2.

Description

Title: Control de la temperatura en el transporte de alimentos mediante sistemas RFID
Author/s:
  • Ruiz García, Luis
  • Barreiro Elorza, Pilar
Item Type: Article
Título de Revista/Publicación: Frutura
Date: November 2009
Subjects:
Faculty: E.T.S.I. Agrónomos (UPM) [antigua denominación]
Department: Ingeniería Rural [hasta 2014]
Creative Commons Licenses: Recognition - No derivative works - Non commercial

Full text

[img]
Preview
PDF - Requires a PDF viewer, such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
Download (69kB) | Preview

Abstract

Investigadores de la Universidad Politécnica de Madrid (UPM) y de la Universidad de Bremen (Alemania) trabajan conjuntamente en la supervisión y control de transportes frigoríficos y así poder asegurar la trazabilidad de los productos alimentarios hasta los consumidores.

More information

Item ID: 5267
DC Identifier: http://oa.upm.es/5267/
OAI Identifier: oai:oa.upm.es:5267
Official URL: http://frutura.net/index.php?option=com_content&view=article&id=15:transportefrigorifico&catid=1:noticias&Itemid=19
Deposited by: Memoria Investigacion
Deposited on: 29 Nov 2010 09:55
Last Modified: 20 Apr 2016 14:07
  • Logo InvestigaM (UPM)
  • Logo GEOUP4
  • Logo Open Access
  • Open Access
  • Logo Sherpa/Romeo
    Check whether the anglo-saxon journal in which you have published an article allows you to also publish it under open access.
  • Logo Dulcinea
    Check whether the spanish journal in which you have published an article allows you to also publish it under open access.
  • Logo de Recolecta
  • Logo del Observatorio I+D+i UPM
  • Logo de OpenCourseWare UPM