El sabor de la fruta se puede "ver"

Ruiz-Altisent, Margarita and Lleó García, Lourdes (2009). El sabor de la fruta se puede "ver". "Frutura" ;

Description

Title: El sabor de la fruta se puede "ver"
Author/s:
  • Ruiz-Altisent, Margarita
  • Lleó García, Lourdes
Item Type: Article
Título de Revista/Publicación: Frutura
Date: January 2009
Subjects:
Faculty: E.T.S.I. Agrónomos (UPM) [antigua denominación]
Department: Ingeniería Rural [hasta 2014]
Creative Commons Licenses: Recognition - No derivative works - Non commercial

Full text

[img]
Preview
PDF - Requires a PDF viewer, such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
Download (502kB) | Preview

Abstract

La UPM ha desarrollado un nuevo método para determinar las propiedades internas de la fruta, como el estado de madurez y la vida útil.

More information

Item ID: 5324
DC Identifier: http://oa.upm.es/5324/
OAI Identifier: oai:oa.upm.es:5324
Official URL: http://www.frutura.net/index.php?option=com_content&view=article&id=19:saborfrutaver&catid=1:noticias&Itemid=19
Deposited by: Memoria Investigacion
Deposited on: 01 Dec 2010 10:24
Last Modified: 20 Apr 2016 14:09
  • Logo InvestigaM (UPM)
  • Logo GEOUP4
  • Logo Open Access
  • Open Access
  • Logo Sherpa/Romeo
    Check whether the anglo-saxon journal in which you have published an article allows you to also publish it under open access.
  • Logo Dulcinea
    Check whether the spanish journal in which you have published an article allows you to also publish it under open access.
  • Logo de Recolecta
  • Logo del Observatorio I+D+i UPM
  • Logo de OpenCourseWare UPM