Bioquímica de las fermentaciones

Carbonero Zalduegui, Pilar (1975). Bioquímica de las fermentaciones. Universidad Politécnica de Madrid, Madrid. ISBN 8460067548.

Description

Title: Bioquímica de las fermentaciones
Author/s:
  • Carbonero Zalduegui, Pilar
Item Type: Book
Date: 1975
ISBN: 8460067548
Subjects:
Faculty: E.T.S. de Ingeniería Agronómica, Alimentaria y de Biosistemas (UPM)
Department: Biotecnología - Biología Vegetal
Creative Commons Licenses: Recognition - No derivative works - Non commercial

Full text

[img]
Preview
PDF - Requires a PDF viewer, such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
Download (2MB) | Preview

Abstract

La presente monografía plasma el contenido de la segunda parte de un curso de bioquímica para alumnos de la especialidad de industrias agrícolas, tal como se ha venido enseñando en la E.T.S.I. Agrónomos de Madrid en los últimos cinco años. Se trata de una recopilación y resumen de los aspectos más importantes de las Fermentaciones microbianas.

More information

Item ID: 55235
DC Identifier: http://oa.upm.es/55235/
OAI Identifier: oai:oa.upm.es:55235
Deposited by: Biblioteca ETSI Agrónomos
Deposited on: 27 May 2019 11:52
Last Modified: 10 Feb 2020 15:52
  • Logo InvestigaM (UPM)
  • Logo GEOUP4
  • Logo Open Access
  • Open Access
  • Logo Sherpa/Romeo
    Check whether the anglo-saxon journal in which you have published an article allows you to also publish it under open access.
  • Logo Dulcinea
    Check whether the spanish journal in which you have published an article allows you to also publish it under open access.
  • Logo de Recolecta
  • Logo del Observatorio I+D+i UPM
  • Logo de OpenCourseWare UPM