Tranquil courtyard created through the overlapping of an ellipse and a spiral

Campo Baeza, Alberto (2009). Tranquil courtyard created through the overlapping of an ellipse and a spiral. "Space" ; pp. 36-39.

Descripción

Título: Tranquil courtyard created through the overlapping of an ellipse and a spiral
Autor/es:
  • Campo Baeza, Alberto
Tipo de Documento: Artículo
Título de Revista/Publicación: Space
Fecha: Septiembre 2009
Materias:
Escuela: E.T.S. Arquitectura (UPM)
Departamento: Proyectos Arquitectónicos [hasta 2014]
Licencias Creative Commons: Reconocimiento - Sin obra derivada - No comercial

Texto completo

[img]
Vista Previa
PDF (Document Portable Format) - Se necesita un visor de ficheros PDF, como GSview, Xpdf o Adobe Acrobat Reader
Descargar (628kB) | Vista Previa

Resumen

Andalucia's Museum of Memory (MA building), designed by Alberto Campo Baeza and completed in May 2009 in Granada, Spain, comprises a three-storey podium building of 6,206m', a 10-storey screen building of 342m', and an oval-shaped courtyard, which is ISm deep and 42x30m long, The MA building is located next to the Central Headquarters of Caja Granada Saving Bank, which Campo Baeza completed in 2001. It consists of a museum, a témporary exhibition hall, a workshop, a theaterwith retractable seats, a library, a media deck, and a cafetería.

Más información

ID de Registro: 6821
Identificador DC: http://oa.upm.es/6821/
Identificador OAI: oai:oa.upm.es:6821
Depositado por: Memoria Investigacion
Depositado el: 10 May 2011 09:57
Ultima Modificación: 20 Abr 2016 15:58
  • Open Access
  • Open Access
  • Sherpa-Romeo
    Compruebe si la revista anglosajona en la que ha publicado un artículo permite también su publicación en abierto.
  • Dulcinea
    Compruebe si la revista española en la que ha publicado un artículo permite también su publicación en abierto.
  • Recolecta
  • e-ciencia
  • Observatorio I+D+i UPM
  • OpenCourseWare UPM