Los aminoácidos azufrados mejoran la eficacia de utilización del pienso.

Nicodemus Martin, Nuria and Callejo Ramos, Antonio and Calle, A. and Gutiérrez del Alamo, A. and Villamide Díaz, María Jesús and Perez de Ayala, P. and Buxade Carbo, Carlos (2011). Los aminoácidos azufrados mejoran la eficacia de utilización del pienso.. "Albéitar" (n. 148); pp. 10-11. ISSN 1699-7883.

Description

Title: Los aminoácidos azufrados mejoran la eficacia de utilización del pienso.
Author/s:
  • Nicodemus Martin, Nuria
  • Callejo Ramos, Antonio
  • Calle, A.
  • Gutiérrez del Alamo, A.
  • Villamide Díaz, María Jesús
  • Perez de Ayala, P.
  • Buxade Carbo, Carlos
Item Type: Article
Título de Revista/Publicación: Albéitar
Date: 2011
ISSN: 1699-7883
Subjects:
Faculty: E.U.I.T. Agrícolas (UPM)
Department: Producción Animal [hasta 2014]
Creative Commons Licenses: Recognition - No derivative works - Non commercial

Full text

[img]
Preview
PDF - Requires a PDF viewer, such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
Download (830kB) | Preview

Abstract

Las recomendaciones de metronina+ostina obtenidas a partir de diferentes estudios presentan una gran variabilidad, por lo que es necesario investigar cuál es la relación óptima metronina+ostina /lisina digestible para optimizar los rendimientos de gallinas ponedoras.

More information

Item ID: 9875
DC Identifier: http://oa.upm.es/9875/
OAI Identifier: oai:oa.upm.es:9875
Official URL: http://albeitar.portalveterinaria.com
Deposited by: Memoria Investigacion
Deposited on: 21 Dec 2011 08:18
Last Modified: 20 Apr 2016 18:10
  • Logo InvestigaM (UPM)
  • Logo GEOUP4
  • Logo Open Access
  • Open Access
  • Logo Sherpa/Romeo
    Check whether the anglo-saxon journal in which you have published an article allows you to also publish it under open access.
  • Logo Dulcinea
    Check whether the spanish journal in which you have published an article allows you to also publish it under open access.
  • Logo de Recolecta
  • Logo del Observatorio I+D+i UPM
  • Logo de OpenCourseWare UPM