Export: Utilización del análisis hiperespectral como método para la detección de levaduras en alimentos deteriorados

Gil de Prado, Elena and Rivas, Eva María and Silóniz Jiménez, María Isabel and Lleó García, Lourdes (2012). Utilización del análisis hiperespectral como método para la detección de levaduras en alimentos deteriorados. In: "V Congreso de Estudiantes Universitarios de Ciencia, Tecnología e Ingeniería Agronómica", 08/05/2012 - 08/05/2013, E. T. S. I. Agrónomos Madrid. pp. 123-126.

Please select an output format:

  • Logo InvestigaM (UPM)
  • Logo GEOUP4
  • Logo Open Access
  • Open Access
  • Logo Sherpa/Romeo
    Check whether the anglo-saxon journal in which you have published an article allows you to also publish it under open access.
  • Logo Dulcinea
    Check whether the spanish journal in which you have published an article allows you to also publish it under open access.
  • Logo de Recolecta
  • Logo del Observatorio I+D+i UPM
  • Logo de OpenCourseWare UPM