Export: Diferencias en composición química y relaciones con la calidad de la proteína de las harinas de soja según origen.

Garcia Rebollar, Paloma and Rodríguez, M. and Berrocoso, J. and Camara, L. and Lazaro Garcia, Rosa Pilar and Gonzalez Mateos, Gonzalo (2013). Diferencias en composición química y relaciones con la calidad de la proteína de las harinas de soja según origen.. In: "XV Jornadas sobre Producción Animal.", 14/05/2013 - 15/05/2013, Zaragoza.

Please select an output format:

  • Logo InvestigaM (UPM)
  • Logo GEOUP4
  • Logo Open Access
  • Open Access
  • Logo Sherpa/Romeo
    Check whether the anglo-saxon journal in which you have published an article allows you to also publish it under open access.
  • Logo Dulcinea
    Check whether the spanish journal in which you have published an article allows you to also publish it under open access.
  • Logo de Recolecta
  • Logo del Observatorio I+D+i UPM
  • Logo de OpenCourseWare UPM