Export: Detección de la metabolización de sorbato en alimentos empleando tecnología MWIR.

Vergara, Germán and Rivas, Eva María and Wrent, P. and Gil de Prado, Elena and Silóniz Jiménez, María Isabel and Diezma Iglesias, Belen and Peinado, J. and Barreiro Elorza, Pilar (2013). Detección de la metabolización de sorbato en alimentos empleando tecnología MWIR.. In: "VII Congreso Ibérico de Agroingeniería y Ciencias Hortícolas", 26/08/2013 - 29/08/2013, Madrid. ISBN 978-84-695-9055-3.

Please select an output format:

  • Logo InvestigaM (UPM)
  • Logo GEOUP4
  • Logo Open Access
  • Open Access
  • Logo Sherpa/Romeo
    Check whether the anglo-saxon journal in which you have published an article allows you to also publish it under open access.
  • Logo Dulcinea
    Check whether the spanish journal in which you have published an article allows you to also publish it under open access.
  • Logo de Recolecta
  • Logo del Observatorio I+D+i UPM
  • Logo de OpenCourseWare UPM