Browse by Director
![]() | Up a level |
Thesis
Herrero Encinas, Javier (2020). Use of olive pomace extracts in broiler chicken diets: effects on growth performance and gut health. Thesis (Doctoral), E.T.S. de Ingeniería Agronómica, Alimentaria y de Biosistemas (UPM). https://doi.org/10.20868/UPM.thesis.63591.
Delgado Morcillo, María Rebeca (2017). Effect of arginine and glutamine supplementation, dietary soluble fibre level and n-6/n-3 fatty acid ratio on rabbit performance and intestinal health. Thesis (Doctoral), E.T.S. de Ingeniería Agronómica, Alimentaria y de Biosistemas (UPM). https://doi.org/10.20868/UPM.thesis.47948.
Abdulsattar Dawood, Husham (2016). Influence of the inclusion of co-products of the soy oil industry in poultry diets on nutrient digestibility, growth performance, and production. Thesis (Doctoral), E.T.S.I. Agrónomos (UPM) [antigua denominación]. https://doi.org/10.20868/UPM.thesis.43042.
Final Project
García Terrón, Ainhoa (2019). Characterisation of adipose-specific partial deletion of hormone-sensitive lipase during obesity. Proyecto Fin de Carrera / Trabajo Fin de Grado, E.T.S. de Ingeniería Agronómica, Alimentaria y de Biosistemas (UPM), Madrid.
Quintero Morón, Ignacio Manuel (2019). Efecto de suplementar las dietas de pollos broiler con compuestos funcionales de orujo de oliva (Olea europaea) sobre la salud intestinal del animal. Proyecto Fin de Carrera / Trabajo Fin de Grado, E.T.S. de Ingeniería Agronómica, Alimentaria y de Biosistemas (UPM), Madrid.
Sanz Bayón, Carmen (2014). Efecto de la incorporación de γ-tocoferol en dietas para salmón Atlántico (Salmo Salar L.) sobre la composición y metabolismo lipídico. Proyecto Fin de Carrera / Trabajo Fin de Grado, E.T.S.I. Agrónomos (UPM) [antigua denominación].