Full text
|
PDF
- Requires a PDF viewer, such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
Download (502kB) | Preview |
Ruiz-Altisent, Margarita and Lleó García, Lourdes (2009). El sabor de la fruta se puede "ver". "Frutura" ;
Title: | El sabor de la fruta se puede "ver" |
---|---|
Author/s: |
|
Item Type: | Article |
Título de Revista/Publicación: | Frutura |
Date: | January 2009 |
Subjects: | |
Faculty: | E.T.S.I. Agrónomos (UPM) [antigua denominación] |
Department: | Ingeniería Rural [hasta 2014] |
Creative Commons Licenses: | Recognition - No derivative works - Non commercial |
|
PDF
- Requires a PDF viewer, such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
Download (502kB) | Preview |
La UPM ha desarrollado un nuevo método para determinar las propiedades internas de la fruta, como el estado de madurez y la vida útil.
Item ID: | 5324 |
---|---|
DC Identifier: | https://oa.upm.es/5324/ |
OAI Identifier: | oai:oa.upm.es:5324 |
Official URL: | http://www.frutura.net/index.php?option=com_content&view=article&id=19:saborfrutaver&catid=1:noticias&Itemid=19 |
Deposited by: | Memoria Investigacion |
Deposited on: | 01 Dec 2010 10:24 |
Last Modified: | 20 Apr 2016 14:09 |