Los Organismos Modificados Genéticamente: del campo al plato.

Valero Ubierna, Constantino (2002). Los Organismos Modificados Genéticamente: del campo al plato.. "Vida Rural" (n. 160); pp. 28-31. ISSN 1133-8938.

Description

Title: Los Organismos Modificados Genéticamente: del campo al plato.
Author/s:
  • Valero Ubierna, Constantino
Item Type: Article
Título de Revista/Publicación: Vida Rural
Date: December 2002
ISSN: 1133-8938
Subjects:
Faculty: E.T.S.I. Agrónomos (UPM) [antigua denominación]
Department: Ingeniería Rural [hasta 2014]
Creative Commons Licenses: Recognition - No derivative works - Non commercial

Full text

[thumbnail of Valero_40.pdf]
Preview
PDF - Requires a PDF viewer, such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
Download (1MB) | Preview

Abstract

Este artículo analiza ¡os claros beneficios y posibles riesgos de los OMG, así como su actual situación en el mundo. Las posibilidades y ventajas que ofrecen son enormes, pero siempre atendiendo a la necesaria precaución, que debe empezar por los gobiernos y científicos y terminar por los agricultores y consumidores.

More information

Item ID: 6295
DC Identifier: https://oa.upm.es/6295/
OAI Identifier: oai:oa.upm.es:6295
Official URL: http://www.vidarural.es/
Deposited by: Memoria Investigacion
Deposited on: 07 Mar 2011 12:42
Last Modified: 20 Apr 2016 15:36
  • Logo InvestigaM (UPM)
  • Logo GEOUP4
  • Logo Open Access
  • Open Access
  • Logo Sherpa/Romeo
    Check whether the anglo-saxon journal in which you have published an article allows you to also publish it under open access.
  • Logo Dulcinea
    Check whether the spanish journal in which you have published an article allows you to also publish it under open access.
  • Logo de Recolecta
  • Logo del Observatorio I+D+i UPM
  • Logo de OpenCourseWare UPM