Edulcorantes. Revisión y comentario

Lopez Santiago, Jesus ORCID: https://orcid.org/0000-0002-7880-2017 (2020). Edulcorantes. Revisión y comentario. Monografía (Otros). E.T.S. de Ingeniería Agronómica, Alimentaria y de Biosistemas (UPM), Madrid.

Description

Title: Edulcorantes. Revisión y comentario
Author/s:
Item Type: Monograph (Otros)
Date: 15 December 2020
Subjects:
Freetext Keywords: edulcorantes, aditivos alimentarios, legislación aditivos, sustitutivos, azucares, percepción consumidor
Faculty: E.T.S. de Ingeniería Agronómica, Alimentaria y de Biosistemas (UPM)
Department: Ingeniería Agroforestal
Creative Commons Licenses: Recognition

Full text

[thumbnail of Edulcorantes-Aditivos-Alimentarios.pdf]
Preview
PDF - Requires a PDF viewer, such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
Download (182kB) | Preview

Abstract

Descripción de los edulcorantes más utilizados por la industria, su percepción por el consumidor y exposición de las discrepancias actuales en la legislación internacional.

More information

Item ID: 65977
DC Identifier: https://oa.upm.es/65977/
OAI Identifier: oai:oa.upm.es:65977
Deposited by: Sr. Jesús López Santiago
Deposited on: 02 Feb 2021 10:51
Last Modified: 02 Feb 2021 10:51
  • Logo InvestigaM (UPM)
  • Logo GEOUP4
  • Logo Open Access
  • Open Access
  • Logo Sherpa/Romeo
    Check whether the anglo-saxon journal in which you have published an article allows you to also publish it under open access.
  • Logo Dulcinea
    Check whether the spanish journal in which you have published an article allows you to also publish it under open access.
  • Logo de Recolecta
  • Logo del Observatorio I+D+i UPM
  • Logo de OpenCourseWare UPM