Export: Utilización del análisis hiperespectral como método para la detección de levaduras en alimentos deteriorados

Gil de Prado, Elena, Rivas, Eva María, Silóniz Jiménez, María Isabel and Lleó García, Lourdes ORCID: https://orcid.org/0000-0002-6820-5024 (2012). Utilización del análisis hiperespectral como método para la detección de levaduras en alimentos deteriorados. In: "V Congreso de Estudiantes Universitarios de Ciencia, Tecnología e Ingeniería Agronómica", 08/05/2012 - 08/05/2013, E. T. S. I. Agrónomos Madrid. pp. 123-126.

Please select an output format:

  • Logo InvestigaM (UPM)
  • Logo GEOUP4
  • Logo Open Access
  • Open Access
  • Logo Sherpa/Romeo
    Check whether the anglo-saxon journal in which you have published an article allows you to also publish it under open access.
  • Logo Dulcinea
    Check whether the spanish journal in which you have published an article allows you to also publish it under open access.
  • Logo de Recolecta
  • Logo del Observatorio I+D+i UPM
  • Logo de OpenCourseWare UPM