Items where author is "Asprilla Perea, Jeferson"
Article
Asprilla Perea, Jeferson and Díaz Puente, José (2019). Importance of Wild Foods to Household Food Security in Tropical Forest Areas.. "Food Security", v. 11 (n. 1); pp. 15-22. ISSN 1876-4525. https://doi.org/10.1007/s12571-018-0846-8.
Presentation at Congress or Conference
Asprilla Perea, Jeferson and Díaz Puente, José (2018). Traditional use of wild edible food in rural territories within tropical forest zones: A case study from the northwestern Colombia. In: "10th World Conference on Educational Sciences (WCES-2018)", 01/02/2018-03/02/2018, Prague, Czech Republic. p. 21. https://doi.org/10.18844/prosoc.v5i1.3399.
Thesis
Asprilla Perea, Jeferson (2018). Diseño de un método para la estimación del potencial de los alimentos silvestres en la planificación de la seguridad alimentaria y nutricional de territorios asociados con bosques tropicales : aplicación al noroeste de Colombia. Thesis (Doctoral), E.T.S. de Ingeniería Agronómica, Alimentaria y de Biosistemas (UPM). https://doi.org/10.20868/UPM.thesis.53132.