Items where author is "Evan, T. de"

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Item Type | No Grouping
Number of items: 13.

Article

Navarro Marcos, Carlos and Evan, T. de and Garcia Rebollar, Paloma and Blas Beorlegui, Juan Carlos de and Carro Travieso, Maria Dolores (2019). Influence of storage time and processing on chemical composition and in vitro ruminal fermentation of olive cake. "Journal of Animal Physiology and Animal Nutrition", v. 103 (n. 5); pp. 1303-1312. ISSN 0931-2439. https://doi.org/10.1111/jpn.13149.

Haro Haro, Andrés Norberto and Gonzalez Cano, Javier and Evan, T. de and Fuente, Jesús de la and Carro Travieso, Maria Dolores (2019). Effects of feeding rumen-protected sunflower seed and meal protein on feed intake, diet digestibility, ruminal, cecal fermentation, and growth performance of lambs. "Animals", v. 9 (n. 7); p. 415. ISSN 2076-2615. https://doi.org/10.3390/ani9070415.

Navarro Marcos, Carlos and Evan, T. de and Molina Alcaide, Eduarda and Carro Travieso, Maria Dolores (2019). Nutritive Value of Tomato Pomace for Ruminants and Its Influence on In Vitro Methane Production. "Animals", v. 9 (n. 6); p. 343. ISSN 2076-2615. https://doi.org/10.3390/ani9060343.

Haro, A.N. and Carro Travieso, Maria Dolores and Evan, T. de and Gonzalez Cano, Javier (2018). Protecting protein against ruminal degradation could contribute to reduced methane production. "Journal of Animal Physiology and Animal Nutrition", v. 102 (n. 6); pp. 1482-1487. ISSN 0931-2439. https://doi.org/10.1111/jpn.12973.

Carro Travieso, Maria Dolores and Evan, T. de and Gonzalez Cano, Javier (2018). Emisiones de metano en los animales rumiantes: influencia de la dieta. "Albéitar", v. 220 ; pp. 32-35. ISSN 1699-7883.

Evan, T. de and Navarro Marcos, Carlos and Carro Travieso, Maria Dolores (2018). Uso de probióticos en la alimentación del ganado ovino y caprino. "Tierras Ovino Caprino", v. 21 ; pp. 28-32. ISSN 2340-9819.

Presentation at Congress or Conference

Evan, T. de and Cevallos, Andrea C. and Navarro Marcos, Carlos and Ranilla García, María José and Carro Travieso, Maria Dolores (2019). Effects of including increasing amounts of cauliflower in the concentrate of a dairy sheep diet on in vitro ruminal fermentation. In: "XIIIth International Symposium on Ruminant Physiology", 03/09/2019-06/09/2019, Leipzig, Alemania. p. 1.

Evan, T. de and Cevallos, A.C. and Marcos, C.N. and Ranilla García, María José and Carro Travieso, Maria Dolores (2019). Efecto de la inclusión de cantidades crecientes de brócoli en dietas para ovino lechero sobre su fermentación ruminal in vitro = In vitro ruminal fermentation of dairy sheep diets including increasing amounts of broccoli. In: "XVIII Jornadas sobre Producción Animal", 07/05/2019-08/05/2019, Zaragoza, España. ISBN 978-84-09-10960-9. p. 3.

Evan, T. de and Cabezas, A. and Fuente, Jesús de la and Carro Travieso, Maria Dolores (2019). Efecto de la inclusión de subproductos agroindustriales en la alimentación de corderos de cebo = Effects of including agroindustrial by-products in fattening lambs feeding. In: "XVIII Jornadas sobre Producción Animal", 07/05/2019-08/05/2019, Zaragoza, España. ISBN 978-84-09-10960-9. p. 3.

Haro Haro, Andrés Norberto and Evan, T. de and Carro Travieso, Maria Dolores and Gonzalez Cano, Javier (2019). Influencia de la protección de la proteína de girasol (semilla y harina) en la composición química de las bacterias ruminales. In: "XVIII Jornadas sobre Producción Animal", 07/05/2019-08/05/2019, Zaragoza, España. ISBN 978-84-09-10960-9. p. 3.

Haro Haro, Andrés Norberto and Gonzalez Cano, Javier and Fuente, Jesús de la and Evan, T. de and Carro Travieso, Maria Dolores (2019). Influencia de la protección de la proteína de girasol en la fermentación ruminal y cecal de corderos de cebo = Protecting sunflower protein against ruminal degradation: influence on ruminal and cecal fermentation in growing lambs. In: "XVIII Jornadas sobre Producción Animal", 07/05/2019-08/05/2019, Zaragoza, España. ISBN 978-84-09-10960-9. p. 3.

Marcos, C.N. and Evan, T. de and Molina Alcaide, Eduarda and Carro Travieso, Maria Dolores (2019). Composición química y digestibilidad de la proteína de la pulpa de tomate = Chemical composition and protein digestibility of tomato pomace. In: "XVIII Jornadas sobre Producción Animal", 07/05/2019-08/05/2019, Zaragoza, España. ISBN 978-84-09-10960-9. p. 3.

Evan, T. de and Haro, A.N. and Blas Beorlegui, Juan Carlos de and Ferrer, Pablo and Cerisuelo, A. and Ranilla García, María José and Carro Travieso, Maria Dolores (2017). Composición química y cinética de producción de gas in vitro de subproductos de cítricos. In: "ITEA, XVII Jornadas sobre Producción Animal", 30/05/2017-31/05/2017, Zaragoza. ISBN 9788469730652. p. 3.

  • Logo InvestigaM (UPM)
  • Logo GEOUP4
  • Logo Open Access
  • Open Access
  • Logo Sherpa/Romeo
    Check whether the anglo-saxon journal in which you have published an article allows you to also publish it under open access.
  • Logo Dulcinea
    Check whether the spanish journal in which you have published an article allows you to also publish it under open access.
  • Logo de Recolecta
  • Logo del Observatorio I+D+i UPM
  • Logo de OpenCourseWare UPM