La calidad de la fruta

Ruiz-Altisent, Margarita and Valero Ubierna, Constantino (2000). La calidad de la fruta. "Vida Rural", v. 107 (n. 8); pp. 66-68. ISSN 1133-8938.

Description

Title: La calidad de la fruta
Author/s:
  • Ruiz-Altisent, Margarita
  • Valero Ubierna, Constantino
Item Type: Article
Título de Revista/Publicación: Vida Rural
Date: May 2000
ISSN: 1133-8938
Volume: 107
Subjects:
Faculty: E.T.S.I. Agrónomos (UPM) [antigua denominación]
Department: Ingeniería Rural [hasta 2014]
Creative Commons Licenses: Recognition - No derivative works - Non commercial

Full text

[img]
Preview
PDF - Requires a PDF viewer, such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
Download (1MB) | Preview

Abstract

Eli término "calidad" contiene varias acepciones, entre ellas principalmente la que se refiere al aseguramiento de la calidad de los procesos, y la que define las cualidades del produtoa para su aceptación por el consumidor.

More information

Item ID: 6289
DC Identifier: http://oa.upm.es/6289/
OAI Identifier: oai:oa.upm.es:6289
Official URL: http://www.vidarural.es/
Deposited by: Memoria Investigacion
Deposited on: 07 Mar 2011 09:30
Last Modified: 20 Apr 2016 15:35
  • Logo InvestigaM (UPM)
  • Logo GEOUP4
  • Logo Open Access
  • Open Access
  • Logo Sherpa/Romeo
    Check whether the anglo-saxon journal in which you have published an article allows you to also publish it under open access.
  • Logo Dulcinea
    Check whether the spanish journal in which you have published an article allows you to also publish it under open access.
  • Logo de Recolecta
  • Logo del Observatorio I+D+i UPM
  • Logo de OpenCourseWare UPM