Equipos de medida de calidad organoléptica en frutas

Valero Ubierna, Constantino and Ruiz-Altisent, Margarita (1998). Equipos de medida de calidad organoléptica en frutas. "Vida Rural" (n. 66); pp. 50-55. ISSN 1133-8938.

Description

Title: Equipos de medida de calidad organoléptica en frutas
Author/s:
  • Valero Ubierna, Constantino
  • Ruiz-Altisent, Margarita
Item Type: Article
Título de Revista/Publicación: Vida Rural
Date: May 1998
ISSN: 1133-8938
Subjects:
Faculty: E.T.S.I. Agrónomos (UPM) [antigua denominación]
Department: Ingeniería Rural [hasta 2014]
Creative Commons Licenses: Recognition - No derivative works - Non commercial

Full text

[img]
Preview
PDF - Requires a PDF viewer, such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
Download (339kB) | Preview

Abstract

La calidad global de los alimentos, tal y como la va a apreciar el consumidor final, debe lograrse por la interacción de todos los participantes en el sector (productores, transporte, almacenamiento, distribución, industria, etc.) paralo cual es imprescindible implantar sistemas de aseguramiento de la calidad y herramientas de control (Calvo Rebollar, 1998).

More information

Item ID: 6392
DC Identifier: http://oa.upm.es/6392/
OAI Identifier: oai:oa.upm.es:6392
Official URL: http://www.vidarural.es/
Deposited by: Memoria Investigacion
Deposited on: 16 Mar 2011 09:52
Last Modified: 20 Apr 2016 15:41
  • Logo InvestigaM (UPM)
  • Logo GEOUP4
  • Logo Open Access
  • Open Access
  • Logo Sherpa/Romeo
    Check whether the anglo-saxon journal in which you have published an article allows you to also publish it under open access.
  • Logo Dulcinea
    Check whether the spanish journal in which you have published an article allows you to also publish it under open access.
  • Logo de Recolecta
  • Logo del Observatorio I+D+i UPM
  • Logo de OpenCourseWare UPM